Новият министър на околната среда и водите Емил Димитров не

...
 Новият министър на околната среда и водите Емил Димитров не
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Ревизоро е Мечтател

 

Новият министър на околната среда и водите Емил Димитров не е толкоз админ, колкото е идеалист – човек, който може да пожелае и по-късно да го сбъдне. Това съобщи ръководителят на комисията по просвета Вежди Рашидов при Беновска.

„ Много му работи главата, да внимавайт всички. Много е ерудиран, работохолик е, има потребност от поддръжка и аз му я давам “, сподели Рашидов.

По мотив биеналето във Венеция той повтори, че такова знамение не е видял и го дефинира като „ сериозен неуспех против огромни пари “.

„ Да си носят носят виновността тези, дето са се разпищолили, тъй като половин милион са си половин милион, добави Решидов “. Той се възмути и на обстоятелството, че живеем във времена, в които младото потомство не знае кой е Вазов.

„ Ролята на медиите е много огромна в битката с престъпността. Нейна съществена задача е да накара обществото да не се опасява, да излезе от паническия боязън, да се създадът тези съответни отношение, които да оказват помощ срещу тази престъпност.

" Днес какво се случва, хората стават, на две крачки от тях закононарушения убийства, от прилежащия апартамент излиза комшията и споделя, аз нищо не съм чул. Точно това възприятие за боязън би трябвало да се отстрани и в това отношение медиите биха могли да оказват помощ. Разбира се цялото общество би трябвало да помогне, тази борба би трябвало да се води от всички нас, от медиите от депутатите и главно обществото може да се включи ", добави още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР